top of page

Håndplukkede destinationer

Vi arrangerer dykker- og adventure rejser til hele verden og har opbygget et solidt netværk af samarbejdspartnere, som vi kender rigtig godt og stoler på. Nedenfor er et lille udvalg af vores bestseller destinationer til inspiration.

Tag kontakt til os, så finder vi sammen den bedste destination der matcher jeres ønsker og budget.

Divers in sunset.jpg

Egypten

Tag væk fra masseturismen til dykkerlejrene Shagra og Nakari i det sydlige Egypten, eller bo på havet på liveaboard. Ubegrænset dykning og snorkling i verdensklasse, delfiner, skildpadder, hajer, dugonger, ørkenture, kitesurfing og reef & turtle surveys.
Hele året og kun 5 timer fra Danmark!

volcano (1).png

Bali

Bali er et mekka for alle. Med lækre strande, vild natur, spændende kultur og koralrev fyldt med alt fra de mindste dyr til de største som mantarokker. Kombiner med f.eks. surfing, MTB, ATV, rafting og solopgangen på kæmpe vulkaner.

orca

Spækhuggere

Arktisk ekspedition til vinter Norge hvor vi tager nord for polarcirklen for at svømme med kæmpe spækhuggere, pukkelhvaler og finhvaler. Sammen med nordlys er dette intet mindre end bucketlist oplevelser. ​
 

Website om spækhugger ekspeditionerne undervejs på www.hey-orca.com.

Hey Ocean

Malta & Gozo

Middelhavets dykker ø nr 1 - kendt for blåt vand, flotte naturdyk med huler og masser af fede vrag! Vi har base både på Malta og den mere afslappede nabo ø Gozo.

WWI_4830.jpg

Madeira

Madeira er en perle i Atlanterhavet hvor dykkene byder på kæmpe groupers, fiskestimer og flotte vrag. Oveni kommer storslået natur og adventure aktiviteter på den helt store klinge som verdensklasse trekking, mtb og canyoning i vandfald.

Bonaire er flere gange kåret til Caribiens bedste dykker ø. Med flotte koralrev og et unikt "Drive & Dive" koncept får du masser af frihed og god dykning på din ferie. Samtidig er der gode muligheder for mountainbike, kajak og windsurfing.

Bonaire

Bonaire er flere gange kåret til Caribiens bedste dykker ø. Med flotte koralrev og et unikt "Drive & Dive" koncept får du stor frihed og ubegrænset dykning. Samtidig er der mulighed for mtb, windsurfing, kajak, samt at deltage i restoration af øens koralrev.

DJI_0018.jpg

Maldiverne

Maldiverne er et ø paradis med et kæmpe fiskeliv og en overflod af havets største dyr som mantarokker, hajer og hvalhajer. Vælg mellem liveaboards, resorts eller at bo på lokale øer. Fantastisk dykning!

bottom of page