top of page

Håndplukkede destinationer

Vi arrangerer dykker- og adventure rejser til hele verden og har opbygget et solidt netværk af samarbejdspartnere, som vi kender rigtig godt og stoler på. Nedenfor er et lille udvalg af vores bestseller destinationer til inspiration.

Tag kontakt til os, så finder vi sammen den bedste destination der matcher jeres ønsker og budget.

Egypten

Vi anbefaler at komme væk fra byernes masseturisme. Tag istedet på liveaboard skib eller til dykkerlejrene Shagra og Nakari i det sydlige Egypten, med ubegrænset dykning og snorkling i verdensklasse. Kombiner med ørkenture på ATV, stjerneture og god mulighed for delfiner og skildpadder.
Læs mere her

Bali er et mekka for alle. Med lækre strande, vild natur, spændende kultur og koralrev fyldt med alt fra de mindste dyr til de største som mantarokker. Kombiner med f.eks. surfing,  mountainbike, ATV, riverrafting og solopgangen fra toppen af kæmpe vulkaner.
Læs mere her

Bali

Malta & Gozo

Middelhavets dykker ø nr 1 - kendt for blåt vand, flotte naturdyk med huler og masser af fede vrag! Vi har base både på Malta og den mere afslappede nabo ø Gozo.
Læs mere her

Madeira

Madeira er en perle i Atlanterhavet hvor dykkene byder på kæmpe groupers, fiskestimer og flotte vrag. Oveni kommer storslået natur og mulighed for adventure aktiviteter på den helt store klinge som verdensklasse trekking, mountainbike og canyoning i vandfald. Læs mere her

Bonaire er flere gange kåret til Caribiens bedste dykker ø. Med flotte koralrev og et unikt "Drive & Dive" koncept får du masser af frihed og god dykning på din ferie. Samtidig er der gode muligheder for mountainbike, kajak og windsurfing.

Bonaire

Maldiverne er et ø paradis med et kæmpe fiskeliv og en overflod af havets største dyr som mantarokker, hajer og hvalhajer. Vælg mellem liveaboards, resorts eller at bo på lokale øer. 

Maldiverne

bottom of page